Videóvágás + ajándék videózás alapjai kurzus

A TANFOLYAM RÉSZLETEI

2024. 01. 20.
79 000 Ft
Online
Online
2024. 01. 20.
1 hónap
szombatonként

TUDJ MEG TÖBBET A KÉPZÉSRŐL!

Videóvágás + ajándék videózás alapjai kurzus

Miről szól a képzés?

A Videóvágás kurzus + ajándék videózás alapjai tanfolyam egy izgalmas utazás a videókészítés világába. Itt megtanulhatod, hogyan vágj össze lenyűgöző videókat, használj hatásos effekteket és kezeld a hang- és képszerkesztést. Emellett részt veszel a videózás alapjait bemutató ajándék modulban is, ahol megismerheted, hogyan készíts élethű és inspiráló felvételeket. A kurzus célja, hogy olyan készségeket szerezz, amelyekkel saját projekteket vagy üzleti célokat támogathatsz magával ragadó videókkal.

Elégedett tanulóink mondták rólunk

Miből épül feL?

Videóvágás Alapjai

 • Bevezetés a videóvágás világába
 • Videóvágás fontossága és alkalmazási területei
 • Alapvető videóvágó szoftverek bemutatása
 • Az interfész és alapvető funkciók megismerése
 • Projekt létrehozása és beállítások kezelése

Vizuális Kommunikáció és Művészeti Alapok

 • Képkompozíció és keretelrendezés alapjai
 • Színelmélet és színhasználat hatása a nézőre
 • Mozgás és animáció vizuális hatásai
 • Hang és zene szerepe a videóban
 • Hangvizualizáció és szinkronizáció

Vágási Technikák és Műszaki Aspektusok

 • Vágási típusok és technikák (vágási pontok, átmenetek, effektek)
 • Időzítés és ritmus a vágásban
 • Narratíva és történetmesélés a videóban
 • Vágási tempó és hangsúlyozás
 • Effektek és átmenetek használata a kreativitás fokozása érdekében
 • Videó- és hangminőség optimalizálása

Speciális Effektek és Speciális Formátumok

 • Zöld háttér technika és kromakey effektek
 • Textúrák és rétegek használata
 • Titkosítás és árnyékolás technikái
 • 3D és animációs elemek beillesztése
 • Lassított és gyorsított felvételek létrehozása
 • Különleges formátumok, mint a split-screen és a picture-in-picture

Projektvezetés és Praktikus Gyakorlatok

 • Projekttervezés és munkafolyamatok
 • Anyagválogatás és storyboard készítés
 • Valós időben történő vágás és gyakorlati példák
 • Kritikai elemzés és visszajelzés fogadása
 • Befejezett videók exportálása és megosztása online platformokon

Professzionális Fejlesztés és Karrierlehetőségek

 • Portfólió és online jelenlét építése
 • Ügyfélkapcsolatok és projektmenedzsment alapjai
 • Videóvágó iparág és karrierlehetőségek
 • Felkészülés interjúkra és munkavállalásra a videóvágás területén

Kinek ajánljuk?

 • Mindenkinek, aki érdeklődik a videókészítés és szerkesztés iránt.
 • Pályakezdőknek lehetőséget kínál a videóvágás alapjainak megtanulására, és a videózás alapjaival való megismerkedésre. Tapasztaltabb videósoknak pedig segíthet a technikák továbbfejlesztésében és kreatív projektjeik felfrissítésében.
 • Ha élvezed a kreatív kihívásokat és szeretnél magával ragadó videókat létrehozni, akkor a tanfolyam segítségedre lehet a videózás világában.

Bónuszok, melyeket csak tőlünk kapsz

Jelentkezz tanfolyamunkra most és ajándékba kapsz 2 kurzust, összesen 33.990 forint értékben! Fülöp Margó a tanulásmódszertan rejtelmein kalauzol végig, hogy tanulás a sikered kulcsává válhasson a tanfolyam és a szakmai életed során, míg File Csaba tréninget tart önéletrajz írásból, felkészít az állásinterjúra és megismertet az online oktatással, hogy igazán otthonosan érezd magad mind a képzésen, mind pedig a pályaváltás vagy álláskeresés folyamatában!

Mi szükséges az elkezdéséhez?

A képzés elkezdésének nincs bemeneti feltétele.

A képzés oktatásszervezőjének ajánlásával

miklos-monika

“A képzés során megtanulod, hogyan szerkeszd meg videóidat az első lépésektől egészen a kész projekt exportálásáig. Nagyszerű kiegészítő tanfolyam lehet a Virtuális asszisztens és Social Media Marketing képzések mellé, vagy akár ahhoz, hogy te is szabadúszóvá, azaz a saját főnököddé válj.”

Online képzés az ország bármely pontjáról

Minden órát rögzítünk, a képzési nap utáni héten feltöltjük és megosztjuk tanulóinkkal. Így nemcsak élőben vehetsz részt, hanem visszanézheted a korábbi órákat, így 1-1 hiányzás miatt nem maradsz le semmiről.

Ez nem csak azok számára hasznos, akik esetleg lemaradtak az élő oktatásról, de azon résztvevőknek is segítség lehet, akik végigülték az oktatást, de később ismételni szeretnének.

A felvételek a képzés zárása után 6 hónapig elérhetőek lesznek, így akár a munkába állás első hónapjaiban is van lehetőséged ismételni, gyakorolni. Az órák interaktívak, oktatóinktól kérdezhetsz bármikor. A képzés gyakorlatorientált, azaz a száraz elmélet mellett a gyakorlatot is megtanítjuk Neked, hogy a lehető legkönnyebben el tudj kezdeni dolgozni!

Profi oktatóink tudásuk legjavát adják. Tankönyvekre és egyéb tananyagokra nem kell költenedA képzés során megkapsz minden segédanyagot, ami a tananyag elsajátításához és a vizsgához kell.

Ez a tanfolyam bejelentett képzés, nem képesítést adó képzés. A sikeres elvégzést követően a résztvevők tanúsítványt kapnak, azonban állami bizonyítványt nem. Nyilvántartási szám: B/2022/001537

A „kötelező” órákon kívül több időpontban szervezünk konzultációkat, amelyeken korlátlanul fel tudod tenni a kérdéseidet az oktatónak, aki részletesen megválaszolja azokat. Ilyen alkalmakat több időpontban, hétköznap és hétvégén is beütemezünk, hogy biztosan legyen számodra is megfelelő alkalom. Illetve, amelyiken nem tudsz részt venni, utólag visszanézheted, így mások kérdéseiből is tudsz tanulni.

A feltüntetett képzési díjak már a kedvezményes árak. Jelentkezz online, és spórold meg az adminisztrációs díjat.

GYAKORI KÉRDÉSEK

Akár érdeklődést, akár jelentkezést adsz le nálunk, a lehető leghamarabb felvesszük veled a kapcsolatot telefonon. 

Ha minden adatod helyesen megadtad a jelentkezéshez, akkor az ellenőrzés után kiküldjük a díjbekérőt, aminek a befizetésével tudod véglegesíteni a jelentkezésed erre a képzésünkre.

Felnőttképzési szerződést online, e-szerződésként kötünk.

A jelentkezésed véglegesítése után, de még a képzés indulása előtt fogsz kapni egy e-szerződés levelet, ahol online alá tudod majd írni a felnőttképzési szerződésed.

(Ez egyébként teljesen hivatalos és jogszerű eljárás, pont olyan, mintha az irodánkba bejönnél és aláírnád papíron a szerződést.)

Nincs semmi gond, előfordulhat, hogy nem tudod egyedül aláírni az e-szerződésed.

Ehhez egyébként küldeni fogunk egy nagyon egyszerű videót, ami alapján az esetek nagy részében egyedül meg fogod tudni oldani a dolgot. (A videóban lépésről lépésre bemutatjuk, hogy pontosan mit kell majd csinálnod.)

Ha mégis elakadnál, keresd ügyfélszolgálatunkat, az elérhetőségeket a kapcsolat oldalon találod!

Az iskolarendszeren kívüli felnőttképzésekhez nem jár diákigazolvány.

Ennek ellenére javasoljuk, hogy elvégezd ezt a képzést, ugyanis az iskolarendszerben tartott képzések esetén (amik diákigazolványt adnak), legtöbbször hétköznaponként, sokszor napközben van az oktatás, ami mellett nagyjából lehetetlen dolgozni.

A sikeres jelentkezésed után kapni fogsz egy díjbekérőt, amin a képzőnk átutalási adatai is szerepelni fognak. 

Az átutalásodat néhány napon belül jóváírjuk, ekkor fogod megkapni majd a hozzáférésed a rendszerünkhöz (felhasználót és jelszót), ahol a képzést fogod tudni végezni.

A befizetésed után természetesen a számlázónk automatikusan kiállítja és elküldi Neked a számlát.

Ha egy összegben fizetsz, akkor az egész összeget így fizeted, ha részletekben, akkor pedig az első részletet kérjük majd be tőled a hozzáférés előtt.

Az órák egy része online élőben lesz elérhető (ami később szintén felkerül videós formában, ha nem tudtál részt venni), a másik része pedig már egyből videóként lesz elérhető.

Az online élő órákat úgy kell elképzelned, mintha a tanteremben ülnél, csak nem kell beutaznod miatta sehova, hanem otthonról eléred.

Az online élő órákhoz való részvételhez részletes technikai útmutatót fogsz kapni, hogy biztosan be tudj csatlakozni könnyedén.

A bejelentett, képesítést nem adó tanfolyamok esetén (HR – Személyügyi szervező, Pályázatíró, Projektmenedzser, Táplálkozási tanácsadó, Társadalombiztosítási és bérügyi szakember) a vizsgázás  díjmentes, és online zajlik. 

Az államilag elismert képesítést adó képzések esetén (a felsorolt tanfolyamon kívül az összes többi képzésünk ilyen) a következőt kell tudni: 

Az új rendszerben (2021 óta) a vizsgázást már a nem a felnőttképző szervezi, hanem központi (állami) szervezésű.

Ez azt jelenti, hogy nem az iskolánkban fogsz tudni vizsgázni, hanem egy erre a célra létrehozott, tőlünk független vizsgaközpontban.

Ha végeztél a képzésünkkel, fogsz kapni egy tanúsítványt tőlünk, ami feljogosít a vizsgázásra, ezzel fogsz tudni elmenni vizsgázni.

Természetesen mi is kapcsolatban állunk több vizsgaközponttal, tehát tudunk Neked javaslatot tenni, hogy a lakhelyedhez közel hova is menj pontosan vizsgázni.

A vizsga díját közvetlenül a vizsgaközpontban fizeted, ez képzésenként eltér, de általában 40-60 000 forint szokott lenni.

A képesítést adó képzések után megszerezhető bizonyítványt a legtöbb helyen elfogadják az EU-ban, ehhez azonban valószínűleg hiteles fordítást fog kérni a munkaadó. 

A képesítést nem adó képzések esetén (HR – Személyügyi szervező, Pályázatíró, Projektmenedzser, Táplálkozási tanácsadó, Társadalombiztosítási és bérügyi szakember) olyan munkát vállalhatsz, amelyhez nem szükséges szakképesítés. Ehhez mindenképpen egyeztess a leendő munkaadóddal.

BÓNUSZOK

INGYENES ONLINE JEGYZETEK

Rengeteg munkánk van abban, hogy a képzés anyagait fejlesszük, melynek egy diákra jutó költsége 30.000 Ft.

AKTÍV MENTORÁLÁS

Végig fogjuk a kezed, és ha segítségre van szükséged, személyre szabottan számíthatsz oktatóidra.

NINCS REGISZTRÁCIÓS DÍJ

Online jelentkezés esetén az 5000 Ft-os adminisztrációs díjat elengedjük, így ennyivel kevesebbe kerül maga a képzés.

A KÉPZÉS ADATAI

Videóvágás + ajándék videózás alapjai kurzus

E/2022/000092

B/2022/001537

JELENTKEZZ MOST!