Digitális grafikai illusztrátor

A TANFOLYAM RÉSZLETEI

2024. 01. 27.
149 000 Ft
Online
Online
50000 Ft előleg + 3 x 50000 Ft / hó
2024. 01. 27.
4 hónap
szombatonként

TUDJ MEG TÖBBET A KÉPZÉSRŐL!

Digitális grafikai illusztrátor

Miről szól a képzés?

A Digitális Grafikai Illusztrátor tanfolyam segítségével felfedezheted a kreatív világot és megtanulhatod, hogyan alkoss lenyűgöző és egyedi műveket digitális eszközökkel. Itt elsajátíthatod a digitális rajzolás alaptechnikáit, valamint fejlesztheted az alkotói látásmódodat. Ezen a kurzuson lehetőséget kapsz arra, hogy a művészeti tehetségedet kombináld a digitális eszközök ismeretével, és inspiráló illusztrációkat hozz létre, amelyekkel kifejezheted magad és másokat is elvarázsolhatsz.

Elégedett tanulóink mondták rólunk

Miből épül feL?

Alapok és Bevezetés a Digitális Illusztrációba

 • A digitális illusztráció jelentősége és alkalmazási területei
 • Alapvető eszközök és hardverek (grafikus táblák, szoftverek) bemutatása
 • Alaprajz és vázlatkészítés digitális eszközökkel
 • Színelmélet és színpaletta használata

Digitális Rajztechnikák és Alapvető Stílusok

 • Képkompozíció és arányok megértése
 • Képzaj és vonalhasználat technikái
 • Árnyékolás és térhatás létrehozása
 • Kisegítő szoftverek (pl. referencia fotók használata)
 • Különböző illusztrációs stílusok kipróbálása

Karaktertervezés és Karakterábrázolás

 • Karakterek létrehozása: arcvonások, testtartás, kifejezések
 • Háttér és környezet tervezése a karaktereknek
 • Karakterdesign: hőseink és gonosztevőink
 • Karakterdinamika és történetmesélés a karakterek által

Digitális Festés és Színhasználat

 • Festési technikák: alapozás, rétegek, textúrák
 • Realisztikus és stilizált festési módszerek
 • Különböző anyagok és felületek megjelenítése
 • Különleges effektek és fényhatások
 • Színkontraszt és hangulat átadása a színek segítségével

Narratív Illusztráció és Történetmesélés

 • Illusztrációk szerepe a történetmesélésben
 • Jelenetek és pillanatképek komponálása
 • Időbeliség és mozgás ábrázolása
 • Következetes stílus és atmoszféra fenntartása a történet során

Digitális Képmanipuláció és Kollázs

 • Képek összeállítása és manipulációja
 • Képtranszformációk és torzítások
 • Képmanipulációs eszközök és technikák
 • Kollázs alkotás és vizuális kísérletezés

Digitális Illusztráció az Iparrágban

 • Portfólió és online jelenlét építése
 • Kreatív projektek és ügyfélkapcsolatok kezelése
 • Munkafolyamatok és hatékony időkezelés
 • Szabadúszó vagy alkalmazotti lehetőségek az iparágban

Mélyebb Technikai Aspektusok és Speciális Effektek

 • Célzott retusálási és korrekciós technikák
 • Lények, szörnyek és fantázia világok megalkotása
 • Fény és árnyék rendszerek komplex kezelése
 • 3D elemek integrálása és kompozitálása

Kinek ajánljuk?

 • A Digitális Grafikai Illusztrátor képzést mindenkinek ajánlom, aki érdeklődik a művészet és a kreatív kifejezés iránt.
 • Pályakezdőknek lehetőséget kínál a digitális rajzolás és színezés alapjainak elsajátítására, valamint az online és offline illusztrációs anyagok elkészítésére. Tapasztaltabb művészek számára lehetőséget ad a technikák és készségek továbbfejlesztésére, valamint a digitális eszközök és nyomtatás világába való mélyebb belemerülésre.
 • Ha érdekel a vizuális művészetek digitális formája, és szeretnél kreatív és izgalmas műveket létrehozni, akkor a Digitális Grafikai Illusztrátor képzés neked szól!

Bónuszok, melyeket csak tőlünk kapsz

Jelentkezz tanfolyamunkra most és ajándékba kapsz 2 kurzust, összesen 33.990 forint értékben! Fülöp Margó a tanulásmódszertan rejtelmein kalauzol végig, hogy tanulás a sikered kulcsává válhasson a tanfolyam és a szakmai életed során, míg File Csaba tréninget tart önéletrajz írásból, felkészít az állásinterjúra és megismertet az online oktatással, hogy igazán otthonosan érezd magad mind a képzésen, mind pedig a pályaváltás vagy álláskeresés folyamatában!

Mi szükséges az elkezdéséhez?

A képzés elkezdésének nincs bemeneti feltétele.

A képzés oktatásszervezőjének ajánlásával

miklos-monika

“Digitális Illusztráció tanfolyamunkat elvégezve egy sokrétű kreatív eszköztárral felszerelve vághatsz bele változatos illusztrációs projektekbe. Nagyszerű kiegészítő tanfolyam lehet még a Virtuális asszisztens képzésünk mellé is, vagy akár ahhoz, hogy te is szabadúszóvá, vagyis a saját magad főnökévé válj.”

Online képzés az ország bármely pontjáról

Minden órát rögzítünk, a képzési nap utáni héten feltöltjük és megosztjuk tanulóinkkal. Így nemcsak élőben vehetsz részt, hanem visszanézheted a korábbi órákat, így 1-1 hiányzás miatt nem maradsz le semmiről.

Ez nem csak azok számára hasznos, akik esetleg lemaradtak az élő oktatásról, de azon résztvevőknek is segítség lehet, akik végigülték az oktatást, de később ismételni szeretnének.

A felvételek a képzés zárása után 6 hónapig elérhetőek lesznek, így akár a munkába állás első hónapjaiban is van lehetőséged ismételni, gyakorolni. Az órák interaktívak, oktatóinktól kérdezhetsz bármikor. A képzés gyakorlatorientált, azaz a száraz elmélet mellett a gyakorlatot is megtanítjuk Neked, hogy a lehető legkönnyebben el tudj kezdeni dolgozni!

Profi oktatóink tudásuk legjavát adják. Tankönyvekre és egyéb tananyagokra nem kell költenedA képzés során megkapsz minden segédanyagot, ami a tananyag elsajátításához és a vizsgához kell.

Ez a tanfolyam bejelentett képzés, nem képesítést adó képzés. A sikeres elvégzést követően a résztvevők tanúsítványt kapnak, azonban állami bizonyítványt nem. Nyilvántartási szám: B/2022/001537

A „kötelező” órákon kívül több időpontban szervezünk konzultációkat, amelyeken korlátlanul fel tudod tenni a kérdéseidet az oktatónak, aki részletesen megválaszolja azokat. Ilyen alkalmakat több időpontban, hétköznap és hétvégén is beütemezünk, hogy biztosan legyen számodra is megfelelő alkalom. Illetve, amelyiken nem tudsz részt venni, utólag visszanézheted, így mások kérdéseiből is tudsz tanulni.

A feltüntetett képzési díjak már a kedvezményes árak. Jelentkezz online, és spórold meg az adminisztrációs díjat.

GYAKORI KÉRDÉSEK

Akár érdeklődést, akár jelentkezést adsz le nálunk, a lehető leghamarabb felvesszük veled a kapcsolatot telefonon. 

Ha minden adatod helyesen megadtad a jelentkezéshez, akkor az ellenőrzés után kiküldjük a díjbekérőt, aminek a befizetésével tudod véglegesíteni a jelentkezésed erre a képzésünkre.

Felnőttképzési szerződést online, e-szerződésként kötünk.

A jelentkezésed véglegesítése után, de még a képzés indulása előtt fogsz kapni egy e-szerződés levelet, ahol online alá tudod majd írni a felnőttképzési szerződésed.

(Ez egyébként teljesen hivatalos és jogszerű eljárás, pont olyan, mintha az irodánkba bejönnél és aláírnád papíron a szerződést.)

Nincs semmi gond, előfordulhat, hogy nem tudod egyedül aláírni az e-szerződésed.

Ehhez egyébként küldeni fogunk egy nagyon egyszerű videót, ami alapján az esetek nagy részében egyedül meg fogod tudni oldani a dolgot. (A videóban lépésről lépésre bemutatjuk, hogy pontosan mit kell majd csinálnod.)

Ha mégis elakadnál, keresd ügyfélszolgálatunkat, az elérhetőségeket a kapcsolat oldalon találod!

Az iskolarendszeren kívüli felnőttképzésekhez nem jár diákigazolvány.

Ennek ellenére javasoljuk, hogy elvégezd ezt a képzést, ugyanis az iskolarendszerben tartott képzések esetén (amik diákigazolványt adnak), legtöbbször hétköznaponként, sokszor napközben van az oktatás, ami mellett nagyjából lehetetlen dolgozni.

A sikeres jelentkezésed után kapni fogsz egy díjbekérőt, amin a képzőnk átutalási adatai is szerepelni fognak. 

Az átutalásodat néhány napon belül jóváírjuk, ekkor fogod megkapni majd a hozzáférésed a rendszerünkhöz (felhasználót és jelszót), ahol a képzést fogod tudni végezni.

A befizetésed után természetesen a számlázónk automatikusan kiállítja és elküldi Neked a számlát.

Ha egy összegben fizetsz, akkor az egész összeget így fizeted, ha részletekben, akkor pedig az első részletet kérjük majd be tőled a hozzáférés előtt.

Az órák egy része online élőben lesz elérhető (ami később szintén felkerül videós formában, ha nem tudtál részt venni), a másik része pedig már egyből videóként lesz elérhető.

Az online élő órákat úgy kell elképzelned, mintha a tanteremben ülnél, csak nem kell beutaznod miatta sehova, hanem otthonról eléred.

Az online élő órákhoz való részvételhez részletes technikai útmutatót fogsz kapni, hogy biztosan be tudj csatlakozni könnyedén.

A bejelentett, képesítést nem adó tanfolyamok esetén (HR – Személyügyi szervező, Pályázatíró, Projektmenedzser, Táplálkozási tanácsadó, Társadalombiztosítási és bérügyi szakember) a vizsgázás  díjmentes, és online zajlik. 

Az államilag elismert képesítést adó képzések esetén (a felsorolt tanfolyamon kívül az összes többi képzésünk ilyen) a következőt kell tudni: 

Az új rendszerben (2021 óta) a vizsgázást már a nem a felnőttképző szervezi, hanem központi (állami) szervezésű.

Ez azt jelenti, hogy nem az iskolánkban fogsz tudni vizsgázni, hanem egy erre a célra létrehozott, tőlünk független vizsgaközpontban.

Ha végeztél a képzésünkkel, fogsz kapni egy tanúsítványt tőlünk, ami feljogosít a vizsgázásra, ezzel fogsz tudni elmenni vizsgázni.

Természetesen mi is kapcsolatban állunk több vizsgaközponttal, tehát tudunk Neked javaslatot tenni, hogy a lakhelyedhez közel hova is menj pontosan vizsgázni.

A vizsga díját közvetlenül a vizsgaközpontban fizeted, ez képzésenként eltér, de általában 40-60 000 forint szokott lenni.

A képesítést adó képzések után megszerezhető bizonyítványt a legtöbb helyen elfogadják az EU-ban, ehhez azonban valószínűleg hiteles fordítást fog kérni a munkaadó. 

A képesítést nem adó képzések esetén (HR – Személyügyi szervező, Pályázatíró, Projektmenedzser, Táplálkozási tanácsadó, Társadalombiztosítási és bérügyi szakember) olyan munkát vállalhatsz, amelyhez nem szükséges szakképesítés. Ehhez mindenképpen egyeztess a leendő munkaadóddal.

BÓNUSZOK

INGYENES ONLINE JEGYZETEK

Rengeteg munkánk van abban, hogy a képzés anyagait fejlesszük, melynek egy diákra jutó költsége 30.000 Ft.

AKTÍV MENTORÁLÁS

Végig fogjuk a kezed, és ha segítségre van szükséged, személyre szabottan számíthatsz oktatóidra.

NINCS REGISZTRÁCIÓS DÍJ

Online jelentkezés esetén az 5000 Ft-os adminisztrációs díjat elengedjük, így ennyivel kevesebbe kerül maga a képzés.

A KÉPZÉS ADATAI

Digitális grafikai illusztrátor

E/2022/000092

B/2022/001537

JELENTKEZZ MOST!