Az oktatás a szenvedélyünk!

Ismerd meg a Stabil Tudás Zrt-t!

Vezérigazgatói köszöntő

Kedves Leendő Tanulónk!

Szeretettel köszöntelek a Stabil Tudásnál, ahol az oktatás a szenvedélyünk! Örömömre szolgál, hogy bemutathatom számodra vállalatunkat.

Mi, a Stabil Tudásnál abban hiszünk, hogy a jelen és a jövő fő tudásátadási színtere az online tér, ahol oktatóiddal is találkozni fogsz tanulmányaid során. Meggyőződésünk, hogy digitális környezetben tanulni nem csak a leghatékonyabb és legkényelmesebb mód, de a leginkább idő és költségkímélő is egyben.

A munkatársaim és én minden nap azért dolgozunk, hogy a nálunk megszerezhető tudás a könnyű érthetőséget is szem előtt tartva, a legmagasabb szakmai színvonalat képviselje, ezáltal sikerrel alkalmazhatod akár a szakmai pályafutásod, akár a mindennapjaid során.

Megelőlegezett bizalommal, hogy mellettünk fogsz dönteni, szeretném bemutatni számodra a csapatunkat. Tudásvággyal átszőtt, örömteli részvételt kívánok neked tanfolyamunkon!

Barátsággal,

Scherzer Marcell, vezérigazgató

Kik vagyunk és miért bízhatsz meg bennünk?

Mi, a Stabil Tudás, friss fuvallatot hozó startup felnőttképző intézményként, büszkén várjuk, hogy veletek együtt alakíthassuk az oktatás jövőjét. Ahogyan mottónk is mondja: az oktatás a szenvedélyünk! Miért válassz bennünket?

Innováció és rugalmasság

Mivel tavaly alapítottuk vállalatunkat, tele vagyunk friss ötletekkel és átjár bennünket az innováció szellemisége. Rugalmasan alakítjuk tanfolyamainkat, hogy megfeleljenek az aktuális kihívásoknak és a változó piaci igényeknek.

Kiemelkedő szakértők

Tanáraink és oktatóink között olyan elhivatott szakértők találhatók, akik valóban szenvedéllyel osztják meg tudásukat. Az oktatás nálunk nem csak kötelesség, hanem öröm és elkötelezettség.

Gyakorlati megközelítés

Célunk, hogy valós életre felkészítő tudást adjunk át. Olyan készségeket fejleszthetsz ki, amelyeket azonnal alkalmazhatsz, legyen szó karrierfejlesztésről vagy új kihívások megoldásáról.

Közösség és támogatás

Velünk nem csak egy intézményhez csatlakozol, hanem egy jó közösségbe is. Támogatjuk egymást, és segítünk abban, hogy sikeres és örömteli tanulási élményt élj át.

Bízhatsz bennünk, hogy elkötelezettek vagyunk a minőségi oktatás iránt, és mindent megteszünk azért, hogy a tanulás élmény legyen, és segítsen elérni a céljaid.

A CSAPATUNK

ULLER ÁGNES

Ügyfélszolgálati és értékesítési vezető

Azért szeretek a Stabil Tudásnál dolgozni, mert egy fiatalos és dinamikus csapat tagja lehetek. A kollégáim nyitottak az új ötletekre, és folyamatosan keresik a kreatív megoldásokat az értékesítési és  ügyfélszolgálati kihívásokra.

Értékesítési és ügyfélszolgálati vezetőként a munkában töltött idő alatt érzem, hogy valóban hozzájárulhatok az ügyfelek elégedettségéhez és a képzések minőségének folyamtos emeléséhez.

Küldetésemnek érzem, hogy kollégáimmal a tanulóinkat segítsük és érthetően, emberbarát módon kommunikáljunk velük.

Gömöri-Bertalan Zsuzsanna

Ügyfélkapcsolatokért felelős munkatárs

Azért szeretek a Stabil Tudásnál dolgozni, mert olyan kollégákkal dolgozhatok együtt, akik amellett, hogy jó szakemberek, emberileg is nagyon kedvesek.

Mindent megteszünk azért, hogy a tanulók beiratkozási folyamata, oktatása zökkenőmentes legyen, ezáltal tanulóink megbecsülve érzik magukat és mi is jó visszajelzéseket kapunk tőlük. Vidám munkaközösségben és jó munkakörülmények között telnek a napok. Végül, de nem utolsó sorban, nagyon pozitív, hogy home office-ban lehet dolgozni, két gyermekes anyukaként ez nem csak inspiráló dolog, de nagy segítség is számomra.

Blaski-Marczis Rita

Értékesítési tanácsadó

Azért szeretek a Stabil Tudásnál dolgozni, mert segíteni tudok az érdeklődőknek megtenni az első lépést a karrierjükkel kapcsolatos álmaik eléréséhez. Kisgyermekes anyukaként nagyon nagy segítség számomra a rugalmasság és a home office lehetősége – nálunk ez biztosítva van.

Nagyon jó kollégákkal dolgozom együtt és egy összetartó csapat tagja vagyok. Minden nap ösztönzőleg hat rám, hogy vállalatunknál vezetői és munkatársi oldalról is értékelik a proaktivitást a magas minőségű munkavégzést.

Bolgár Emese

Értékesítési tanácsadó

Azért szeretek a Stabil Tudásnál dolgozni, mert nagyon összetartó a csapat, mindenki igyekszik segíteni a másikat és közösen megoldani a feladatokat.

Folyamatosan jó teljesítményre ösztönöz, hogy otthonról dolgozhatok, olyan munkaidőben, ami számomra a legmegfelelőbb. Mivel kollégáimmal a rendelkezésre állást rugalmasan fel tudjuk osztani, így olyankor tudunk az ügyfeleinkkel kapcsolatba lépni, amikor számukra a legmegfelelőbb. Nagyon motiváló számomra, amikor egy-egy tanulónak sikerül megtalálnia, ami iránt lelkesedik és azt tanulnia, ami tényleg közel áll a szívéhez.

Mádé Ivett

Oktatásszervezési vezető

Azért szeretek a Stabil Tudásnál dolgozni, mert érzem, hogy a munkámat elismerik, az ötleteimet, javaslataimat pedig komolyan veszik. Úgy érzem, a cég fejlődésével párhuzamosan én is kiteljesedek. A kollégákkal családias légkörben dolgozunk, így minden nap lelkesedéssel látunk munkához.

Nagyon szeretem képezni magamat, oktatásszervezési vezetőként ezért fontos számomra, hogy azt a minőséget, amelyet magam is elvárok egy képzés során, teljes mértékben biztosítani és fenntartani tudjam a saját képzéseinknél is. Küldetésemnek érzem, hogy legalább olyan jó élmény legyen a Stabil Tudásnál tanulni, mint itt dolgozni.

Donkó Anna

Oktatásszervező

Számomra a Stabil Tudás az a hely, ahol teret adnak az új ötleteknek, ahol leküzdhettem korábbi félelmemet és az itt töltött lassan egy év alatt nyomás nélkül tudtam fejlődni.

Szeretek itt dolgozni, mert fontosnak érzem a munkám, hiszek az oktatás erejében és fontosságában, továbbá fantasztikus oktatókat ismertem meg, akik sokszor szabadidejükben hívnak fel egy-egy új ötletükkel.

Még azt sem sajnálom, hogy a telefonszámlám is nagyobb lett, mivel a kollégáimból közeli barátok váltak.

Miklós Mónika

Oktatásszervező

Számos dolog miatt szeretek a Stabil Tudásnál dolgozni. Egyrészt nagyon egységes, pozitív szemléletű, fejlődni vágyó munkatársakból áll a csapat.

Oktatásszervező kollégáimmal nagyon hamar megtaláltuk a közös hangot és igazi egységként tudunk együttműködni, a munkakapcsolaton kívül mára már barátság fűz bennünket össze. A Stabil Tudás az a munkahely, ahol a képességeimet kamatoztathatom és a proaktív ötleteimet szívesen fogadják. Folyamatosan motivál, ha látom tanulóink elégedett bejegyzéseit, a képzéseinket illető elismerő szavakat, vagy a tanúsítványok kiposztolásának örömteli pillanatát.

Mészáros Amanda

Irodai szuperhős

Azért szeretek a Stabil Tudásnál dolgozni, mert fontos számomra, hogy inspiráló és összetartó közösségben végezhessem munkámat. Mindenki segítőkész és precíz, és a legjobb tudásunk szerint segítjük az ügyfeleket.

A munkavégzés során változatos feladatokkal és sosem fogyó új kihívásokkal találkozunk, így sokat tanulhatunk egymástól.

Fő tevékenységi területem a tanulóink pénzügyeinek kezelése. Nagy gonddal kezelem ezt a szakterületet, hiszen átérzem, mennyire nagy döntés egy életpályán módosítani, olyan módon, hogy első lépésben új ismereteket sajátítunk el.

Szabó Lilla

Humánerőforrás menedzser

Azért szeretek a Stabil Tudásnál dolgozni, s most egy számomra kedves idézettel hadd éljek Tony Dorsettől:

„Hogy sikeressé válj… Találj valamit, amihez ragaszkodhatsz, ami motivál, ami inspirációt ad.”

Számomra a Stabil Tudás egy ilyen hely, sőt: a hely.

 

Herczeg Dániel

Projektmenedzser

Azért szeretek a Stabil Tudásnál dolgozni, mert a tanulóink és a munkatársaim számára különböző fejlesztések révén napról-napra egyre jobb felhasználói élményt és egyre inkább felhasználóbarát oktatási környezet megteremtésén dolgozhatok.

Munkatársaimmal, akikkel baráti hangnemben és egymást kölcsönösen tiszteletben tartva dolgozunk, a folyamataink fejlesztésének és egyszerűsítésének célja vezérel bennünket, hogy a figyelem középpontjában nálunk valóban a tanuló álljon. Meggyőződésem, hogy tanulmányi és munkafeltételek színvonalának folyamatos és együttes emelésén keresztül vezet az út az elégedett ügyfelekhez.

PEDÁL

Pedál igazi Stabil kutya, céghez való lojalitása főleg a home office adta “együtt a gazdival” napokból adódik. Pedál fontosnak tartja továbbá a munka-magánélet egyensúlyát, így az ebédszünetes labdázásokat a napok elidegeníthetetlen részének tartja.

Értékrendjében kiemelt jelentőségű az edukáció, bár őszinte döbbenettel figyeli, hogy a tanulók még csirkés, halas, vagy nyuszis jutifalatot sem kérnek egy-egy vizsgáért és reménykedik, hogy senki sem várja tőle, hogy ingyen leüljön és lefeküdjön. Nonszensz…

Kifejezetten szereti a csapatépítőket és megbeszéléseket, sőt, pár kurzusindításon tevékeny szerepet is vállal ugatva, horkolva, vagy a képernyőbe belegyalogolva.

ÖRÖMMEL SEGÍTÜNK!

ÍRJ NEKÜNK!

Ha szeretnél nekünk kérdéseket feltenni, vagy valamelyik képzésünk kapcsán információra lenne szükséged, keress minket bizalommal!