Legyél Te az új
telefonos értékesítő munkatársunk.

Budapesti, tavaly indult felnőttképzőnk új telefonos (értékesítő) diák munkatársat keres azonnali kezdéssel. Előny, ha van telefonos tapasztalatod, de nem feltétel, ha lelkes vagy, és szívesen keresnél többet. Mindezt minőségi oktatások eladásával, amivel Te is többet kereshetsz az átlagnál? (Nem MLM, nem biztosítás, és nem is ingatlan. Fix alapbér is van, de fölötte bármekkora prémiumot elérhetsz – rajtad áll.)

Olvass tovább, mert ha tetszik, ez a lehetőség Neked szól!

Téged keresünk, ha az alábbiak jellemzők Rád:

Kiválóan kommunikálsz

A munkád legnagyobb részét az új érdeklődőkkel történő kommunikáció fogja kitenni – azaz nálunk nem kell hideget hívni, csak olyat, aki jelentkezett hozzánk.

A közös célunk majd az lesz, hogy a jelentkezők közül minél több tanulónk legyen. Az oktatások minőségiek, ráadásul egy új élet lehetőségét kínáljuk fel ezzel a tanulóinknak.

Ezért elengedhetetlen, hogy szóban is hatékonyan kommunikálj, ne okozzon gondot folyamatosan telefonálni, vagy precízen díjbekérőt küldeni.

Fontos, hogy ne legyen gondod a telefonálással, mert a munkád 80-90%-át ez fogja kitenni.

Önálló, hatékony problémamegoldás

Fontos, hogy önállóan utána tudj járni a jelentkezők kérdéseinek, és ha komplexebb problémájuk van, proaktívan keress megoldást.

Kiváló kommunikáció

Napi szinten sok emberrel fogsz beszélni, akik tanfolyamra jelentkeztek, és a munkatársaiddal is intenzíven kell egyeztetned. Ezért fontos, hogy írásban és szóban is hatékonyan tudj kommunikálni.

Empátia, segítőkészség

Szeress embereken segíteni! A pontos válaszadás mellett az is fontos, hogy a tanulók és az érdeklődők érezzék, hogy szívesen segítesz, és törődsz Velük.

Mit fogsz csinálni pontosan?

Csatlakozz hozzánk, és erősítsd ügyfélszolgálatunkat napi 4-8 órában!

Cégünk még csak tavaly indult, de dinamikusan bővülünk: Jelenleg a két tulajdonos mellett már több, mint 10 csapattag dolgozik a közös sikerünkön. 

Te leszel a következő?

Mi Veled építjük a céget, nem pedig feletted.

Kreatív ötleteidre, fejlesztéseidre is nyitottak vagyunk, sőt, ezeket kifejezetten támogatjuk 🙂

Egy rövid bemutatkozó

Scherzer Marcell vagyok, a Stabil Tudás Zrt. társalapítója, örülök hogy megismerhetlek!

A Stabil Tudást azért indítottuk el, mert szeretnénk megreformálni a Felnőttképzés piacát, és modern, 2022-es alapokra helyezni.

Nem kisebb célunk van, mint az online oktatásban a legjobbnak lenni – és ehhez keresünk csapattársakat, akikkel együtt elérhetjük ezt a célt.

Csatlakozol hozzánk?

Miért gyere hozzánk dolgozni?

Közös fejlődés

Azon túl, hogy egyénileg fejlődhetsz, nyitottak vagyunk a tapasztalataidra, meglátásaidra, és szívesen beépítjük őket a folyamatainkba.

Bónusz

A bónuszok teljesítmény-alapúak, a bónuszrendszer transzparens, előre láthatod, milyen KPI-ok után milyen jövedelemkiegészítéssel számolhatsz - ráadásul ez a próbaidő alatt is jár, már az első hetedben is extra jövelemhez juthatsz, ezeket havis szinten fizetjük ki a bérekkel együtt.

Önfejlesztés

Olyan csapattagokat keresünk, akiknek van igénye a fejlődésre. Mi magunk is folyamatosan tanulunk, képezzük magunkat, erre Neked is lehetőséget biztosítunk.

A cég hangja leszel

Az érdeklődők a Te hangoddal találkoznak először, így sok múlik a határozott, de kedves kommunikáción. Te, és a segítőkész hozzáállásod lesz az egyik oka, amiért a tanulók a mi képzőnket választják.

Fix pont lennénk az életedben

Talán nem kell magyaráznunk, hogy egy cégnél milyen fontos az állandó és megbízható kapcsolattartó. Szükségünk van egy megbízható emberre, aki hosszútávon velünk lesz. Te leszel az?

Előrelépési lehetőség

Ambiciózus csapatunkba az elsők között kerülhetsz be, így rövid időn belül akár vezetővé is válhatsz, egyre magasabb fizetéssel és szuper bónuszokkal.

Alapvető információk

Munkavégzés helye

Budapest (II. kerület) egyik legszebb részéről, a Margit körútról fogsz velünk dolgozni. Az első néhány hét után home office-ra is lesz lehetőséged.

Munkaidő

Főállás esetén a “szokásos” napi 8 órás munkáról van szó fix munkaidőben, ez viszont 8 és 18 óra között megbeszélés alapján a Te igényeidre szabva valósulhat meg.

Kezdés

Azonnali kezdéssel keresünk új munkatársat, hiszen hamarosan már szükség lesz a munkádra.

Munkaviszony

Fix, bejelentett fizetéssel számolhatsz, ami szuper bónuszokkal egészül ki.

Jelentkezz a pozícióra:

A FOLYAMAT:

#1 Űrlap kitöltése

Az első lépés, hogy jelentkezz az űrlapon. Ne írj ránk a Facebookon, egyszerűen kövesd a kéréseinket! Ha bármilyen kérdésed van, az online beszélgetés során fel tudod tenni nekünk.

#2 Bemutatkozás

A jelentkezésed után kapni fogsz egy e-mailt, amiben kérünk egy rövid bemutatkozást.

#3 Zoom és személyes interjú

A bemutatkozásod elküldése után jelentkezni fogunk 2 munkanapon belül vagy telefonon vagy az általad megadott e-mail címen. Ha a bemutatkozásod alapján szeretnénk jobban megismerni, egyeztetünk egy Zoom hívást, ezután a legígéretesebb jelentkezőkkel egyeztetünk egy személyes találkozót is.

Mi történik az adataimmal?

Természetesen szigorúan vesszük a GDPR előírásait, így annak megfelelően kezeljük az adataidat, és azok nem kerülnek illetéktelen kezekbe. Minden beküldött információdat csak a Stabil Tudás Zrt. vezetői fogják látni. A tudtod nélkül természetesen nem fogjuk felkeresni az esetleges jelenlegi munkahelyedet referencia ügyében.