Legyél Te az új
Junior oktatási koordinátorunk.

Budapesti, tavaly indult felnőttképzőnk 4 órás junior oktatási koordinátor munkatársat keres, azonnali kezdéssel. Előny, ha van felnőttképzési tapasztalatod (korábbi OKJ is), de nem feltétel. 

Ha jól menedzselsz projekteket, ez a lehetőség Neked szól!

Téged keresünk, ha az alábbiak jellemzők Rád:

Szeretsz projekteket menedzselni

A munkád legnagyobb részét új oktatások megszervezése, és a futó oktatások menedzselése fogja kitenni, így sok különböző feladattal kell majd egyszerre zsonglőrködnöd.

A munkád nagy részét számítógéppel végzed majd, így mindenképp ügyesen kell használnod legalább alap szintű programokat (internet, Excel, word, stb).

Fontos a kommunikáció is, hiszen a képzéseiden oktató tanárokkal Te tartod majd a kapcsolatot – így ha szeretsz emberekkel dolgozni, akkor biztosan Neked való a munkakör.

Önálló, hatékony problémamegoldás

Fontos, hogy önállóan utána tudj járni bármilyen kérdésnek, és legyenek ötleteid is, hiszen többször ütközhetsz egyedi feladatokba és kihívásokba a munkád során.

Kiváló kommunikáció

Napi szinten több tanárral fogsz beszélni, akik a tanfolyamokon oktatnak,, és a munkatársaiddal is intenzíven kell egyeztetned. Ezért fontos, hogy írásban és szóban is hatékonyan tudj kommunikálni.

Empátia, segítőkészség

Szeress emberekkel foglalkozni! A tanároknak is érezniük kell, hogy szívesen dolgozol velük, akkor fognak igazán 110%-ot belerakni az oktatásainkba.

Mit fogsz csinálni pontosan?

Csatlakozz hozzánk, és erősítsd oktatási csaptunkat napi 4 órában

Cégünk még csak tavaly indult, de dinamikusan bővülünk: Jelenleg a két tulajdonos mellett már több, mint 10 csapattag dolgozik a közös sikerünkön. 

Te leszel a következő?

Mi Veled építjük a céget, nem pedig feletted.

Kreatív ötleteidre, fejlesztéseidre is nyitottak vagyunk, sőt, ezeket kifejezetten támogatjuk 🙂

Egy rövid bemutatkozó

Scherzer Marcell vagyok, a Stabil Tudás Zrt. társalapítója, örülök hogy megismerhetlek!

A Stabil Tudást azért indítottuk el, mert szeretnénk megreformálni a Felnőttképzés piacát, és modern, 2022-es alapokra helyezni.

Nem kisebb célunk van, mint az online oktatásban a legjobbnak lenni – és ehhez keresünk csapattársakat, akikkel együtt elérhetjük ezt a célt.

Csatlakozol hozzánk?

Miért gyere hozzánk dolgozni?

Közös fejlődés

Azon túl, hogy egyénileg fejlődhetsz, nyitottak vagyunk a tapasztalataidra, meglátásaidra, és szívesen beépítjük őket a folyamatainkba.

Bónusz

A bónuszok teljesítmény-alapúak, a bónuszrendszer transzparens, előre láthatod, milyen KPI-ok után milyen jövedelemkiegészítéssel számolhatsz.

Önfejlesztés

Olyan csapattagokat keresünk, akiknek van igénye a fejlődésre. Mi magunk is folyamatosan tanulunk, képezzük magunkat, erre Neked is lehetőséget biztosítunk.

Rugalmas munkaidő

Ez a legrugalmasabb pozíció a cégben, így több oktatásszervező kolléga is rugalmasabb munkaidőben dolgozik a megszokottnál - cserébe a szombati oktatási napokért természetesen. :)

Fix pont lennénk az életedben

Talán nem kell magyaráznunk, hogy egy cégnél milyen fontos az állandó és megbízható kapcsolattartó. Szükségünk van egy megbízható emberre, aki hosszútávon velünk lesz. Te leszel az?

Előrelépési lehetőség

Ambiciózus csapatunkba az elsők között kerülhetsz be, így rövid időn belül akár vezetővé is válhatsz, egyre magasabb fizetéssel és szuper bónuszokkal.

Alapvető információk

Munkavégzés helye

Elsődlegesen home office-ban fogsz Velünk dolgozni, de az irodánkban is szívesen látunk (II. kerület Margit körúton).

Munkaidő - 4 óra

Heti 20 órában keresünk most munkatársat - amiben a szombat délelőttök is szerepet kapnak az oktatásaink miatt. Cserébe a többi napon ennél rugalmasabbak vagyunk. :)

Kezdés

Azonnali kezdéssel keresünk új munkatársat, hiszen hamarosan már szükség lesz a munkádra.

Munkaviszony

Fix, bejelentett fizetéssel számolhatsz, ami szuper bónuszokkal egészül ki.

Jelentkezz a pozícióra:

A FOLYAMAT:

#1 Űrlap kitöltése

Az első lépés, hogy jelentkezz az űrlapon. Ne írj ránk a Facebookon, egyszerűen kövesd a kéréseinket! Ha bármilyen kérdésed van, az online beszélgetés során fel tudod tenni nekünk.

#2 Bemutatkozás

A jelentkezésed után kapni fogsz egy e-mailt, amiben kérünk egy rövid bemutatkozást.

#3 Zoom és személyes interjú

A bemutatkozásod elküldése után jelentkezni fogunk 2 munkanapon belül vagy telefonon vagy az általad megadott e-mail címen. Ha a bemutatkozásod alapján szeretnénk jobban megismerni, egyeztetünk egy Zoom hívást, ezután a legígéretesebb jelentkezőkkel egyeztetünk egy személyes találkozót is.

Mi történik az adataimmal?

Természetesen szigorúan vesszük a GDPR előírásait, így annak megfelelően kezeljük az adataidat, és azok nem kerülnek illetéktelen kezekbe. Minden beküldött információdat csak a Stabil Tudás Zrt. vezetői fogják látni. A tudtod nélkül természetesen nem fogjuk felkeresni az esetleges jelenlegi munkahelyedet referencia ügyében.