Legyél Te az új
Chat ügyfélszolgálati munkatársunk

Budapesti, 2022-ben indult felnőttképzőnk új chat ügyfélszolgálati munkatársat keres azonnali kezdéssel, kizárólag szombati napokra. 

Ha bő szókinccsel rendelkezel, príma a helyesírásod, és szívesen keresnél egy kis mellékest szombatonként, ez a Neked való feladat!

Téged keresünk, ha az alábbiak jellemzők Rád:

Kiválóan kommunikálsz írásban, és empatikus vagy

A munkád legnagyobb részét chat-en ügyfélszolgálati problémák, elakadások megoldásával fogod tölteni – pontosabban ezekben fogsz segíteni a tanulóinknak. 

Ahhoz, hogy másoknak írásban segíts, két dolog kell: Perfekt helyesírás, és emberközeli hozzáállás – ezt keressük benned.

Önálló, hatékony problémamegoldás

Fontos, hogy önállóan utána tudj járni a jelentkezők kérdéseinek, és ha komplexebb problémájuk van, proaktívan keress megoldást.

Erős számítógépes ismeretek

Ha napi szinten használsz számítógépet, biztos hogy nem lesz gondod a munkakörrel - ellenben ha távol áll tőled a technika, sajnos ez nem a neked való munkakör.

Empátia, segítőkészség

Szeress embereken segíteni! A pontos válaszadás mellett az is fontos, hogy a tanulók és az érdeklődők érezzék, hogy szívesen segítesz, és törődsz Velük.

Mit fogsz csinálni pontosan?

Csatlakozz hozzánk, és erősítsd ügyfélszolgálatunkat szombatonként 8 órában (8-16 között)

Cégünk még csak 2022-ben indult, de dinamikusan bővülünk: Jelenleg a két tulajdonos mellett már több, mint 10 csapattag dolgozik a közös sikerünkön. 

Te leszel a következő?

Mi Veled építjük a céget, nem pedig feletted.

Kreatív ötleteidre, fejlesztéseidre is nyitottak vagyunk, sőt, ezeket kifejezetten támogatjuk 🙂

Egy rövid bemutatkozó

Scherzer Marcell vagyok, a Stabil Tudás Zrt. társalapítója, örülök hogy megismerhetlek!

A Stabil Tudást azért indítottuk el, mert szeretnénk megreformálni a Felnőttképzés piacát, és modern, 2022-es alapokra helyezni.

Nem kisebb célunk van, mint az online oktatásban a legjobbnak lenni – és ehhez keresünk csapattársakat, akikkel együtt elérhetjük ezt a célt.

Csatlakozol hozzánk?

Miért gyere hozzánk dolgozni?

Közös fejlődés

Azon túl, hogy egyénileg fejlődhetsz, nyitottak vagyunk a tapasztalataidra, meglátásaidra, és szívesen beépítjük őket a folyamatainkba.

Bónusz

A bónuszok teljesítmény-alapúak, a bónuszrendszer transzparens, előre láthatod, milyen KPI-ok után milyen jövedelemkiegészítéssel számolhatsz - ráadásul ez a próbaidő alatt is jár, már az első hetedben is extra jövelemhez juthatsz, ezeket havis szinten fizetjük ki a bérekkel együtt.

Önfejlesztés

Olyan csapattagokat keresünk, akiknek van igénye a fejlődésre. Mi magunk is folyamatosan tanulunk, képezzük magunkat, erre Neked is lehetőséget biztosítunk.

Alapvető információk

Munkavégzés helye

Kizárólag Home office-ban keresünk kollégát, így előny, ha szívesen dolgoznál otthonról ,és tudod menedzselni magad a munkavégzés közben.

Munkaidő

Heti 1x szükséges ebben a pozícióban dolgozni, ez viszont minden szombatot érint. Ha havi 1 napot tudnál vállalni, kérlek ne jelentkezz.

Kezdés

Azonnali kezdéssel keresünk új munkatársat, hiszen hamarosan már szükség lesz a munkádra.

Munkaviszony

Fix, bejelentett fizetéssel számolhatsz, ami szuper bónuszokkal egészül ki.

Jelentkezz a pozícióra:

A FOLYAMAT:

#1 Űrlap kitöltése

Az első lépés, hogy jelentkezz az űrlapon. Ne írj ránk a Facebookon, egyszerűen kövesd a kéréseinket! Ha bármilyen kérdésed van, az online beszélgetés során fel tudod tenni nekünk.

#2 Bemutatkozás

A jelentkezésed után kapni fogsz egy e-mailt, amiben kérünk egy rövid bemutatkozást.

#3 Zoom és személyes interjú

A bemutatkozásod elküldése után jelentkezni fogunk 2 munkanapon belül vagy telefonon vagy az általad megadott e-mail címen. Ha a bemutatkozásod alapján szeretnénk jobban megismerni, egyeztetünk egy Zoom hívást, ezután a legígéretesebb jelentkezőkkel egyeztetünk egy személyes találkozót is.

Mi történik az adataimmal?

Természetesen szigorúan vesszük a GDPR előírásait, így annak megfelelően kezeljük az adataidat, és azok nem kerülnek illetéktelen kezekbe. Minden beküldött információdat csak a Stabil Tudás Zrt. vezetői fogják látni. A tudtod nélkül természetesen nem fogjuk felkeresni az esetleges jelenlegi munkahelyedet referencia ügyében.