Házvezető + Idősgondozó

A TANFOLYAM RÉSZLETEI

2024. 01. 06.
99 000 Ft
Online
Online
44000 Ft előleg + 2 x 44000 Ft / hó
2024.01.20.
3 hónap
szombatonként

TUDJ MEG TÖBBET A KÉPZÉSRŐL!

Házvezető + Idősgondozó

Miről szól a képzés?

Házvezető + idősgondozó képzésünk részletbe menő ismeretek megszerzését teszi lehetővé mindazok számára, akik hivatásszerűen gyakorolják, vagy családi körülményeik nyomán éreznek elhivatottságot az idősgondozási teendők, valamint a házvezetői feladatok elsajátítására. Jelentkezz most tanfolyamunkra, hogy minél hamarabb szakképzett, jó és empatikus segítő válhasson belőled!

Elégedett tanulóink mondták rólunk

Miből épül feL?

Alapok és Bevezetés az Idősgondozásba 

 • Az idősgondozás jelentősége és szerepe a társadalomban
 • Az idős emberek speciális szükségleteinek megértése
 • Empátia és kommunikációs készségek az idősekkel való munkában
 • Alapvető elsősegélynyújtás és veszélyhelyzetek kezelése

Háztartási Feladatok és Gondozás

 • Háztartási munkák és takarítási technikák
 • Élelmiszerkészítés és étrend-összeállítás az idősek számára
 • Gyógyszeradagolás és egészségmegőrzés
 • Higiénia és személyes gondoskodás idős emberek esetében

Ápolási és Egészségügyi Aspektusok

 • Az öregedés fizikai és mentális hatásai
 • Mozgás és testmozgás támogatása az idős embereknek
 • Látási és hallási problémák kezelése és segítése
 • Daganatok és krónikus betegségek megelőzése és kezelése

Érzelmi és Mentális Támogatás

 • Érzelmi szükségletek és stresszkezelés az idősekkel való munkában
 • Életminőség és boldogság fokozása a mindennapi tevékenységek által
 • Emlékezetkiesés és demencia kezelése
 • Szociális kapcsolatok és szabadidős tevékenységek szervezése

Kommunikáció és Konfliktuskezelés

 • Hatékony kommunikáció az idős emberekkel és családtagokkal
 • Nehéz helyzetek és konfliktusok kezelése diplomáciával
 • Részvét és empátia kifejezése a kommunikáció során

Mentori és Családsegítő Szerep

 • Az idős emberek és családtagjaik támogatása és tájékoztatása
 • Az idősgondozó és a család közötti hatékony kommunikáció
 • Önellátás támogatása és idősügyi erőforrások bevonása

Belső Egészségmegőrzés és Öngondoskodás

 • Az idősgondozók saját fizikai és mentális egészségének fenntartása
 • Stresszkezelés és önreflexió technikák
 • Munka és magánélet egyensúlyának megteremtése

Szakmai Etikett és Jogszabályok

 • Szakmai etikett és integritás a munkavégzés során
 • Az idősgondozás jogi aspektusai és felelősségei
 • Bírósági és végrendeleti kérdések az idős emberekkel való munkában

Záróprojekt és Értékelés

 • Az idősgondozás tervezése és személyre szabása egy konkrét esettanulmány alapján
 • A résztvevők értékelése és visszajelzése

Kinek ajánljuk?

-Mindazoknak, akik elhivatottságot és empátiát éreznek az időskorúakkal való munka elsajátításában és gyakorlásában

-Mindazoknak, akik családi körülményeik nyomán szükséges ilyen ismereteket elsajátítaniuk, hogy a szociális ellátást kiegészítve maguk is szakavatott családtaggá válhassanak

-Mindazoknak, akiket érdekelnek a segítő hivatások, amelyek kevésbé teljesítményorientáltak, értékteremtésük elsődleges fokmérője a folyamatos és szakszerű segítségnyújtás

Bónuszok, melyeket csak tőlünk kapsz

Jelentkezz tanfolyamunkra most és ajándékba kapsz 2 kurzust, összesen 33.990 forint értékben! Fülöp Margó a tanulásmódszertan rejtelmein kalauzol végig, hogy tanulás a sikered kulcsává válhasson a tanfolyam és a szakmai életed során, míg File Csaba tréninget tart önéletrajz írásból, felkészít az állásinterjúra és megismertet az online oktatással, hogy igazán otthonosan érezd magad mind a képzésen, mind pedig a pályaváltás vagy álláskeresés folyamatában!

Mi szükséges az elkezdéséhez?

A képzés elkezdésének nincs bemeneti feltétele.

A képzés oktatásszervezőjének ajánlásával

made-ivett

“A Házvezető+Idősgondozó képzést azoknak ajánlom, akik szeretnek segíteni és gondoskodni másokról. Ha érdekel, hogyan lehet egy háztartást hatékonyan szervezni működtetni, emellett empátiával fordulsz az idősek felé, és szívvel-lélekkel segíted őket a mindennapjaikban, akkor ezt a képzést neked találták ki. Légy a kényelem és gondoskodás szakértője, és segíts növelni mások életminőségét az otthonukban!”

Online képzés az ország bármely pontjáról

Minden órát rögzítünk, a képzési nap utáni héten feltöltjük és megosztjuk tanulóinkkal. Így nemcsak élőben vehetsz részt, hanem visszanézheted a korábbi órákat, így 1-1 hiányzás miatt nem maradsz le semmiről.

Ez nem csak azok számára hasznos, akik esetleg lemaradtak az élő oktatásról, de azon résztvevőknek is segítség lehet, akik végigülték az oktatást, de később ismételni szeretnének.

A felvételek a képzés zárása után 6 hónapig elérhetőek lesznek, így akár a munkába állás első hónapjaiban is van lehetőséged ismételni, gyakorolni. Az órák interaktívak, oktatóinktól kérdezhetsz bármikor. A képzés gyakorlatorientált, azaz a száraz elmélet mellett a gyakorlatot is megtanítjuk Neked, hogy a lehető legkönnyebben el tudj kezdeni dolgozni!

Profi oktatóink tudásuk legjavát adják. Tankönyvekre és egyéb tananyagokra nem kell költenedA képzés során megkapsz minden segédanyagot, ami a tananyag elsajátításához és a vizsgához kell.

Ez a tanfolyam bejelentett képzés, nem képesítést adó képzés. A sikeres elvégzést követően a résztvevők tanúsítványt kapnak, azonban állami bizonyítványt nem. Nyilvántartási szám: B/2022/001537

A „kötelező” órákon kívül több időpontban szervezünk konzultációkat, amelyeken korlátlanul fel tudod tenni a kérdéseidet az oktatónak, aki részletesen megválaszolja azokat. Ilyen alkalmakat több időpontban, hétköznap és hétvégén is beütemezünk, hogy biztosan legyen számodra is megfelelő alkalom. Illetve, amelyiken nem tudsz részt venni, utólag visszanézheted, így mások kérdéseiből is tudsz tanulni.

A feltüntetett képzési díjak már a kedvezményes árak. Jelentkezz online, és spórold meg az adminisztrációs díjat.

GYAKORI KÉRDÉSEK

Akár érdeklődést, akár jelentkezést adsz le nálunk, a lehető leghamarabb felvesszük veled a kapcsolatot telefonon. 

Ha minden adatod helyesen megadtad a jelentkezéshez, akkor az ellenőrzés után kiküldjük a díjbekérőt, aminek a befizetésével tudod véglegesíteni a jelentkezésed erre a képzésünkre.

Felnőttképzési szerződést online, e-szerződésként kötünk.

A jelentkezésed véglegesítése után, de még a képzés indulása előtt fogsz kapni egy e-szerződés levelet, ahol online alá tudod majd írni a felnőttképzési szerződésed.

(Ez egyébként teljesen hivatalos és jogszerű eljárás, pont olyan, mintha az irodánkba bejönnél és aláírnád papíron a szerződést.)

Nincs semmi gond, előfordulhat, hogy nem tudod egyedül aláírni az e-szerződésed.

Ehhez egyébként küldeni fogunk egy nagyon egyszerű videót, ami alapján az esetek nagy részében egyedül meg fogod tudni oldani a dolgot. (A videóban lépésről lépésre bemutatjuk, hogy pontosan mit kell majd csinálnod.)

Ha mégis elakadnál, keresd ügyfélszolgálatunkat, az elérhetőségeket a kapcsolat oldalon találod!

Az iskolarendszeren kívüli felnőttképzésekhez nem jár diákigazolvány.

Ennek ellenére javasoljuk, hogy elvégezd ezt a képzést, ugyanis az iskolarendszerben tartott képzések esetén (amik diákigazolványt adnak), legtöbbször hétköznaponként, sokszor napközben van az oktatás, ami mellett nagyjából lehetetlen dolgozni.

A sikeres jelentkezésed után kapni fogsz egy díjbekérőt, amin a képzőnk átutalási adatai is szerepelni fognak. 

Az átutalásodat néhány napon belül jóváírjuk, ekkor fogod megkapni majd a hozzáférésed a rendszerünkhöz (felhasználót és jelszót), ahol a képzést fogod tudni végezni.

A befizetésed után természetesen a számlázónk automatikusan kiállítja és elküldi Neked a számlát.

Ha egy összegben fizetsz, akkor az egész összeget így fizeted, ha részletekben, akkor pedig az első részletet kérjük majd be tőled a hozzáférés előtt.

Az órák egy része online élőben lesz elérhető (ami később szintén felkerül videós formában, ha nem tudtál részt venni), a másik része pedig már egyből videóként lesz elérhető.

Az online élő órákat úgy kell elképzelned, mintha a tanteremben ülnél, csak nem kell beutaznod miatta sehova, hanem otthonról eléred.

Az online élő órákhoz való részvételhez részletes technikai útmutatót fogsz kapni, hogy biztosan be tudj csatlakozni könnyedén.

A bejelentett, képesítést nem adó tanfolyamok esetén (HR – Személyügyi szervező, Pályázatíró, Projektmenedzser, Táplálkozási tanácsadó, Társadalombiztosítási és bérügyi szakember) a vizsgázás  díjmentes, és online zajlik. 

Az államilag elismert képesítést adó képzések esetén (a felsorolt tanfolyamon kívül az összes többi képzésünk ilyen) a következőt kell tudni: 

Az új rendszerben (2021 óta) a vizsgázást már a nem a felnőttképző szervezi, hanem központi (állami) szervezésű.

Ez azt jelenti, hogy nem az iskolánkban fogsz tudni vizsgázni, hanem egy erre a célra létrehozott, tőlünk független vizsgaközpontban.

Ha végeztél a képzésünkkel, fogsz kapni egy tanúsítványt tőlünk, ami feljogosít a vizsgázásra, ezzel fogsz tudni elmenni vizsgázni.

Természetesen mi is kapcsolatban állunk több vizsgaközponttal, tehát tudunk Neked javaslatot tenni, hogy a lakhelyedhez közel hova is menj pontosan vizsgázni.

A vizsga díját közvetlenül a vizsgaközpontban fizeted, ez képzésenként eltér, de általában 40-60 000 forint szokott lenni.

A képesítést adó képzések után megszerezhető bizonyítványt a legtöbb helyen elfogadják az EU-ban, ehhez azonban valószínűleg hiteles fordítást fog kérni a munkaadó. 

A képesítést nem adó képzések esetén (HR – Személyügyi szervező, Pályázatíró, Projektmenedzser, Táplálkozási tanácsadó, Társadalombiztosítási és bérügyi szakember) olyan munkát vállalhatsz, amelyhez nem szükséges szakképesítés. Ehhez mindenképpen egyeztess a leendő munkaadóddal.

BÓNUSZOK

INGYENES ONLINE JEGYZETEK

Rengeteg munkánk van abban, hogy a képzés anyagait fejlesszük, melynek egy diákra jutó költsége 30.000 Ft.

AKTÍV MENTORÁLÁS

Végig fogjuk a kezed, és ha segítségre van szükséged, személyre szabottan számíthatsz oktatóidra.

NINCS REGISZTRÁCIÓS DÍJ

Online jelentkezés esetén az 5000 Ft-os adminisztrációs díjat elengedjük, így ennyivel kevesebbe kerül maga a képzés.

A KÉPZÉS ADATAI

Házvezető + Idősgondozó

E/2022/000092

B/2022/001537

JELENTKEZZ MOST!