Tanulj könyvelőnek - Most utoljára rövid(ebb) idő alatt elvégezhető

2024-től komoly jogszabályi változások jönnek a Könyvelő képzés kapcsán, ami nem csak dupla óraszámot jelent, hanem nagyjából duplázott tandíjat is.

Érdemes most beiratkozni, ha szeretnéd elvégezni a szakmát, és nem milliós tandíjért.

Mit jelent ez pontosan?

A jelenlegi 500 körüli minimum óraszám több, mint 1100-ra növekszik 2024 nyara után induló képzéseknél.

nap
óra
perc
nap
óra
perc

A TANFOLYAM RÉSZLETEI

Érettségi

2023. 01. 14.

295 000 Ft

Online

Online

Részletfizetési lehetőséget sikeres előminősítés után tudunk kínálni. Érdeklődj a részletekről!

Már elindult, de a saját ütemedben el tudod végezni!

18 hónap

szombatonként

7 ok arra, miért a Stabil Tudás Felnőttképzőt válaszd:

Mit kell tudnod a tanfolyamról?

Online képzés az ország bármely pontjáról

Minden órát rögzítünk, a képzési nap utáni héten feltöltjük és megosztjuk tanulóinkkal. Így nemcsak élőben vehetsz részt, hanem visszanézheted a korábbi órákat, így 1-1 hiányzás miatt nem maradsz le semmiről.

Ez nem csak azok számára hasznos, akik esetleg lemaradtak az élő oktatásról, de azon résztvevőknek is segítség lehet, akik végigülték az oktatást, de később ismételni szeretnének.

A felvételek  a képzés zárása után 6 hónapig elérhetőek  lesznek, így akár a munkába állás első hónapjaiban is van lehetőséged ismételni, gyakorolni. 

Az órák interaktívak, oktatóinktól kérdezhetsz bármikor. A képzés gyakorlatorientált, azaz a száraz elmélet mellett a gyakorlatot is megtanítjuk Neked, hogy a lehető legkönnyebben el tudj kezdeni dolgozni!

 

Könnyű elhelyezkedés, jó fizetés

A könyvelő szakmában folyamatos munkaerőhiány van, így a legtöbb könyvelőiroda (és a nagyobb multik is) keresik az új, tehetséges könyvelőket. Tehát nagyok az esélyeid, hogy könnyen el tudsz majd helyezkedni ezzel a szakmával.

Ráadásul a KATA szigorítás miatt rengeteg vállalkozó állt át más adónemre, amik sokkal több könyvelői munkát igényelnek. Emiatt is megnőtt a könyvelőkre az igény.

Amellett, hogy alkalmazottként komoly fizetést érhetsz el, ha vannak vállalkozói ambícióid, akkor saját vállalkozás indításával akár milliós nagyságrendű jövedelemre is szert tehetsz.

 

Otthonról is végezhető, időben kötetlen

Ez a munka tipikusan olyan, amit otthonról is végezhetsz, ezt a munkaadók is egyre inkább támogatják, vállalkozóként pedig lényegében Te döntöd el, honnan dolgozol. Utóbbiban az a legjobb, hogy az egész országból szerezhetsz ügyfeleket, nem vagy lekorlátozva a lakhelyedre.

Vállalkozóként család mellett (akár GYES, GYED alatt) is dolgozhatsz otthonról, hiszen a munka nagyobb része nem időhöz kötött. A bevallási határidőkön belül lényegében szabadon dönthetsz, hogy mikor végzed el.

 

Információk a vizsgákról

  • A 7 modulzáró vizsga díja benne van a képzés árában, ezért nem kell pluszban fizetned
  • Az általunk szervezett modulzáró vizsga teljesítéséhez egy személyes megjelenés szükséges Budapesten, nagyjából a képzés felénél. Sajnos, előírás, hogy ez a vizsga nem teljesíthető online, ezért szükséges a személyes jelenlét – ez más képzőknél is így van.
  • Képzésünk sikeres teljesítése esetén tanúsítványt állítunk ki. A szakképesítést igazoló bizonyítvány megszerzéséhez független akkreditált vizsgaközpontban kell vizsgázni. A képesítő vizsga díja a képzési díjon felül várhatóan 40-65 ezer forint.

 

 

Jelentkezz Vállalkozási mérlegképes könyvelő képzésünkre, és tanulj keresett, jól fizető szakmát. Foglald le a helyed a következő csoportba!

MIÉRT VÁLASZD EZT A KÉPZÉST?

Helyezkedj el könnyen, és állj munkába a képzés után akár már rögtön!

Ha megszerezted a megfelelő tapasztalatot, akár vállalkozást is indíthatsz ezzel a szakmával.

Gyakorlatorientált képzést adunk, hogy a lehető legkönnyebben megértsd az összefüggéseket!

GYAKORI KÉRDÉSEK

Akár érdeklődést, akár jelentkezést adsz le nálunk, a lehető leghamarabb felvesszük veled a kapcsolatot telefonon. 

Ha minden adatod helyesen megadtad a jelentkezéshez, akkor az ellenőrzés után kiküldjük a díjbekérőt, aminek a befizetésével tudod véglegesíteni a jelentkezésed erre a képzésünkre.

Felnőttképzési szerződést online, e-szerződésként kötünk.

A jelentkezésed véglegesítése után, de még a képzés indulása előtt fogsz kapni egy e-szerződés levelet, ahol online alá tudod majd írni a felnőttképzési szerződésed.

(Ez egyébként teljesen hivatalos és jogszerű eljárás, pont olyan, mintha az irodánkba bejönnél és aláírnád papíron a szerződést.)

Nincs semmi gond, előfordulhat, hogy nem tudod egyedül aláírni az e-szerződésed.

Ehhez egyébként küldeni fogunk egy nagyon egyszerű videót, ami alapján az esetek nagy részében egyedül meg fogod tudni oldani a dolgot. (A videóban lépésről lépésre bemutatjuk, hogy pontosan mit kell majd csinálnod.)

Ha mégis elakadnál, keresd ügyfélszolgálatunkat, az elérhetőségeket a kapcsolat oldalon találod!

Az iskolarendszeren kívüli felnőttképzésekhez nem jár diákigazolvány.

Ennek ellenére javasoljuk, hogy elvégezd ezt a képzést, ugyanis az iskolarendszerben tartott képzések esetén (amik diákigazolványt adnak), legtöbbször hétköznaponként, sokszor napközben van az oktatás, ami mellett nagyjából lehetetlen dolgozni.

A sikeres jelentkezésed után kapni fogsz egy díjbekérőt, amin a képzőnk átutalási adatai is szerepelni fognak.

Az átutalásodat néhány napon belül jóváírjuk, ekkor fogod megkapni majd a hozzáférésed a rendszerünkhöz (felhasználót és jelszót), ahol a képzést fogod tudni végezni.

A befizetésed után természetesen a számlázónk automatikusan kiállítja és elküldi Neked a számlát.

Ha egy összegben fizetsz, akkor az egész összeget így fizeted, ha részletekben, akkor pedig az első részletet kérjük majd be tőled a hozzáférés előtt.

Az órák egy része online élőben lesz elérhető (ami később szintén felkerül videós formában, ha nem tudtál részt venni), a másik része pedig már egyből videóként lesz elérhető.

Az online élő órákat úgy kell elképzelned, mintha a tanteremben ülnél, csak nem kell beutaznod miatta sehova, hanem otthonról eléred.

Az online élő órákhoz való részvételhez részletes technikai útmutatót fogsz kapni, hogy biztosan be tudj csatlakozni könnyedén.

A bejelentett, képesítést nem adó tanfolyamok esetén (HR – Személyügyi szervező, Pályázatíró, Projektmenedzser, Táplálkozási tanácsadó, Társadalombiztosítási és bérügyi szakember) a vizsgázás  díjmentes, és online zajlik. 

Az államilag elismert képesítést adó képzések esetén (a felsorolt tanfolyamon kívül az összes többi képzésünk ilyen) a következőt kell tudni: 

Az új rendszerben (2021 óta) a vizsgázást már a nem a felnőttképző szervezi, hanem központi (állami) szervezésű.

Ez azt jelenti, hogy nem az iskolánkban fogsz tudni vizsgázni, hanem egy erre a célra létrehozott, tőlünk független vizsgaközpontban.

Ha végeztél a képzésünkkel, fogsz kapni egy tanúsítványt tőlünk, ami feljogosít a vizsgázásra, ezzel fogsz tudni elmenni vizsgázni.

Természetesen mi is kapcsolatban állunk több vizsgaközponttal, tehát tudunk Neked javaslatot tenni, hogy a lakhelyedhez közel hova is menj pontosan vizsgázni.

A vizsga díját közvetlenül a vizsgaközpontban fizeted, ez képzésenként eltér, de általában 40-60 000 forint szokott lenni.

A képesítést adó képzések után megszerezhető bizonyítványt a legtöbb helyen elfogadják az EU-ban, ehhez azonban valószínűleg hiteles fordítást fog kérni a munkaadó. 

A képesítést nem adó képzések esetén (HR – Személyügyi szervező, Pályázatíró, Projektmenedzser, Táplálkozási tanácsadó, Társadalombiztosítási és bérügyi szakember) olyan munkát vállalhatsz, amelyhez nem szükséges szakképesítés. Ehhez mindenképpen egyeztess a leendő munkaadóddal.

BÓNUSZOK

INGYENES ONLINE JEGYZETEK

Rengeteg munkánk van abban, hogy a képzés anyagait fejlesszük, melynek egy diákra jutó költsége 30.000 Ft.

AKTÍV MENTORÁLÁS

Végig fogjuk a kezed, és ha segítségre van szükséged, személyre szabottan számíthatsz oktatóidra.

NINCS REGISZTRÁCIÓS DÍJ

Online jelentkezés esetén az 5000 Ft-os adminisztrációs díjat elengedjük, ennyivel kevesebbe kerül maga a képzés.

EGYÉB INFORMÁCIÓK

Vállalkozási mérlegképes könyvelő

04115002

E/2022/000092

B/2022/001537

Jelentkezz kötelezettségmentesen!

Munkatársaink 1 munkanapon belül visszahívnak!

érdeklődj kötelezettségmentesen!

JELENTKEZZ MOST!

Áremelés 2024.02.15-től!