Dajka képzés

A TANFOLYAM RÉSZLETEI

Alapfokú iskolai végzettség

2024. 02. 16.

199 000 Ft

Online

Online

Részletfizetési lehetőséget sikeres előminősítés után tudunk kínálni. Érdeklődj a részletekről!

2024. 02. 24.

5 hónap

szombatonként

7 ok arra, miért a Stabil Tudás Felnőttképzőt válaszd:

Mit kell tudnod a tanfolyamról?

Online képzés az ország bármely pontjáról.

Minden órát rögzítünk, a képzési nap utáni héten feltöltjük és megosztjuk tanulóinkkal. Így nemcsak élőben vehetsz részt, hanem visszanézheted a korábbi órákat, így 1-1 hiányzás miatt nem maradsz le semmiről.

Ez nem csak azok számára hasznos, akik esetleg lemaradtak az élő oktatásról, de azon résztvevőknek is segítség lehet, akik végigülték az oktatást, de később ismételni szeretnének.

A felvételek a képzés zárása után 6 hónapig elérhetőek lesznek, így akár a munkába állás első hónapjaiban is van lehetőséged ismételni, gyakorolni. Az órák interaktívak, oktatóinktól kérdezhetsz bármikor. A képzés gyakorlatorientált, azaz a száraz elmélet mellett a gyakorlatot is megtanítjuk Neked, hogy a lehető legkönnyebben el tudj kezdeni dolgozni!

Ha szeretsz segíteni, és imádod a gyerekeket, akkor ez a szakma pontosan Neked való.

Szeretnél jelentőségteljes munkát? Jó hírünk van: A dajka képzéssel a jövő generációjával foglalkozhatsz, és hatásod lehet a jövő társadalmára. 

Profi oktatóink tudásuk legjavát adják. Tankönyvekre és egyéb tananyagokra nem kell költenedA képzés során megkapsz minden segédanyagot, ami a tananyag elsajátításához és a vizsgához kell.

A “kötelező” órákon kívül több időpontban szervezünk konzultációkat, amelyeken korlátlanul fel tudod tenni a kérdéseidet az oktatónak, aki részletesen megválaszolja azokat. Ilyen alkalmakat több időpontban, hétköznap és hétvégén is beütemezünk, hogy biztosan legyen számodra is megfelelő alkalom. Illetve, amelyiken nem tudsz részt venni, utólag visszanézheted, így mások kérdéseiből is tudsz tanulni.

A feltüntetett képzési díjak már a kedvezményes árak. Jelentkezz online, és spórold meg az adminisztrációs díjat.

MIÉRT VÁLASZD EZT A KÉPZÉST?

Egy olyan önzetlen, szeretetteljes közösség tagja lehetsz minden nap, akik hálásak lesznek neked.

A dajka képzéssel a jövő generációjával foglalkozhatsz, és hatásod lehet a jövő társadalmára. 

Ha szeretsz segíteni, és imádod a gyerekeket, akkor ez a szakma pontosan Neked való.

GYAKORI KÉRDÉSEK

Amennyiben jelentkezést adsz le nálunk, a lehető leghamarabb felvesszük veled a kapcsolatot telefonon, ha szükséges, kollégáink segítenek végig menni a jelentkezés folyamatán.

A jelentkezési folyamatot te magad is végig tudod vinni, ha követed a jelentkezés leadása után, a megerősítő emailben foglaltakat.

Felnőttképzési szerződést online, e-szerződés formájában kötünk veled.

A jelentkezésed véglegesítése után, de még a képzés indulása előtt fogsz kapni egy e-szerződés levelet, ahol online alá tudod majd írni a felnőttképzési szerződésed.

(Ez egyébként teljesen hivatalos és jogszerű eljárás, pont olyan, mintha az irodánkba bejönnél és aláírnád papíron a szerződést.)

Nincs semmi gond, ebben az esetben fordulj bizalommal ügyfélszolgálatunkhoz, melynek elérhetőségét a Kapcsolat oldalon találod.

Az iskolarendszeren kívüli felnőttképzésekhez nem jár diákigazolvány.

Ennek ellenére is javasoljuk, hogy elvégezd ezt a képzést, ugyanis az iskolarendszerben tartott képzések esetén (amik diákigazolványt adnak), legtöbbször hétköznaponként, sokszor napközben van az oktatás, ami mellett nagyjából lehetetlen dolgozni.

A sikeres jelentkezésed után kapni fogsz egy díjbekérőt, amin a képzőnk átutalási adatai is szerepelni fognak, a Stabil Tudás Ügyfélkapu felületéről pedig bankkártyával is befizetheted.

Amint átutalásodat vagy bankkártyás fizetésedet feldolgozzuk, megkapod a hozzáférésed a Stabil Tudás Ügyfélkapuban található bónusz tananyagaidhoz is.

A befizetésed után természetesen a számlázónk automatikusan kiállítja és elküldi Neked a számlát.

A kontaktórák online, élőben lesznek elérhetőek, amelyek később felkerülnek videós formában a Stabil Tudás Ügyfélkapud felületére, így akkor is vissza tudod nézni, ha nem tudtál részt venni az órán.

Az online élő órákat úgy kell elképzelned, mintha a tanteremben ülnél, csak nem kell beutaznod miatta sehova, hanem otthonról eléred.

Az online élő órákhoz való részvételhez részletes technikai útmutatót fogsz kapni, hogy biztosan be tudj csatlakozni könnyedén.

A bejelentett, képesítést nem adó tanfolyamok esetén (HR – Személyügyi szervező, Projektmenedzser, Táplálkozási tanácsadó, Társadalombiztosítási és bérügyi szakember, Social Media manager, Virtuális asszisztens, Videóvágás kurzus + ajándék videóvágás alapjai, Vegán táplálkozási tanácsadó, Digitális grafikai illusztrátor, Asszertív kommunikáció, Értékesítési technikák + ajándék tárgyalási technikák) a vizsgázás  díjmentes, és online zajlik. 

Az államilag elismert képesítést adó képzések esetén (Dajka, Gyógypedagógiai asszisztens, Munkavédelmi előadó, Pedagógiai asszisztens, Vállalkozási mérlegképes könyvelő) a következőt kell tudni: 

Az új rendszerben (2021 óta) a vizsgázást már a nem a felnőttképző szervezi, hanem független vizsgaközpontok bonyolítják le.

Ez azt jelenti, hogy nem nálunk fogsz tudni vizsgázni, hanem egy erre a célra létrehozott, tőlünk független vizsgaközpontban.

Ha végeztél a képzésünkkel, fogsz kapni egy, Felnőttképzési Adatszolgáltatási Rendszerből kiállított tanúsítványt tőlünk, ami feljogosít arra, hogy jelentkezz képesítő vizsgára. vizsgázásra.

Természetesen mi is kapcsolatban állunk több vizsgaközponttal, tehát tudunk Neked javaslatot tenni, hogy a lakhelyedhez közel hova is menj pontosan vizsgázni.

A vizsga díját közvetlenül a vizsgaközpont részére fizeted, ez képzésenként eltérő lehet, de általában 40-60 000 forint szokott lenni.

A szakképesítést adó képzéseknél, sikeres képesítő vizsga után, a független vizsgaközponttól Europass kiegészítő bizonyítványt igényelhetsz a magyar nyelvű bizonyítványod mellé. Ennek részleteiről a vizsgaközpontoknál tudsz tájékozódni.

A szakképesítést nem adó, bejelentéses képzéseink esetén lehetőséged van az általunk kiállított igazolást angol és/vagy német nyelven is kérni.

BÓNUSZOK

INGYENES ONLINE JEGYZETEK

Rengeteg munkánk van abban, hogy a képzés anyagait fejlesszük, melynek egy diákra jutó költsége 30.000 Ft.

AKTÍV MENTORÁLÁS

Végig fogjuk a kezed, és ha segítségre van szükséged, személyre szabottan számíthatsz oktatóidra.

NINCS REGISZTRÁCIÓS DÍJ

Online jelentkezés esetén az 5000 Ft-os adminisztrációs díjat elengedjük, ennyivel kevesebbe kerül maga a képzés.

EGYÉB INFORMÁCIÓK

Dajka

01193003

E/2022/000092

Érdeklődj kötelezettségmentesen!

Munkatársaink 1 munkanapon belül visszahívnak!

érdeklődj kötelezettségmentesen!